POLNILA BREZ UPORABE IGEL (SENZA AGHI)

 

Z velikim veseljem vam predstavljamo tretma, ki je trenutno zelo za želen v Evropi. Do nedavnega je bila storitev dostopna le v naših salonih, na zadnjem kozmetičnem salonu v Beogradu pa smo tretma predstavili udi širši javnosti, ki je to revolucionarno novost na tržišču pozdravila z navdušenjem.
Postopek je preprost in je primeren za vse tipe kože. Med samim tretmajem uporabljamo izdatne količine kisika, ki pomaga odpreti, od šminke in pudra, zamašene pore. Koži na ta način omogočimo lažje dihanje.

Postopek izvajamo na naslednji način:

Klasično čiščenje obraza (z mlekom in tonikom)

Globinsko čiščenje obraza z dvokomponentnimi preparati (dva koraka, vsak traja 3min)

Odpiranje por; ta korak nam omogoča lažje vbrizgavanje hialurona

Nanos Anti Aghe seruma

Sledi vbrizgavanje HIALURONA, ki traja od 15 do 30 min

Nanos Anti Aghe maske, ki pore zapre in na ta način hialuron zadrži v koži

Anti Aghe masko pustimo učinkovati prekrito z vlažnimi kompresami približno 10 min

Zadnji korak sta nanos zaščitne kreme in blaga drenaža celotnega obraza

 

Tretma se izvaja brez uporabe igel. Hialuron vbrizgamo v kožo s pritiskom 6 barov. Tretma je neboleč in prijeten za kožo. Tretma omogoča zapolnitev por, vek in podočnjakov, povečevanje ličnic ter ustnic. Metoda s hialuronskimi polnil brez uporabe igle je primerna tudi za nego vratu in dekolteja pa tudi rok. Izkazalo se je, da je tretma posebno učinkovit pri odstranjevanju madežev na obrazu ter nepravilnosti na koži, ki so posledica staranja kože. Učinkovit je tudi pri odstranjevanju brazgotin, ki na ta način kmalu postanejo le še preteklost. Po tretmaju koža ostane sveža in mehka, brez rdečice in modric. Podobni tretmaji, ki uporabljajo igle so boleči in lahko povzročijo trajne poškodbe. Ta revolucionarna novost na tržišču pa vam ponuja povsem novo dimenzijo razvajanja, ki vas bo ponesla nazaj v mladost.