DEPILACIJA S SLADKORNO PASTO

 

Neželene dlačice so vedno težave številka ena. Brez dvoma se boste strinjali z nami, da gladka koža, brez odvečnih dlak izgleda veliko bolj privlačna!

Formula, ki je stara več kot 2000 let je spremenila higienske navade žensk po svetu. Idealna kombinacija sladkorja in zdravilnih rastlinskih sestavin je omogočila sladkorni pasti osvojitev prestižnih mednarodnih nagrad in certifikatov.

Sladkorna pasta je narejena iz 100 % naravnih sestavin, brez kemičnih dodatkov ali aditivov, za razliko od voska, ki večinoma vsebuje nekatere dodatke, ki lahko povzročijo draženje kože ali celo alergije pri uporabnikih z občutljivo kožo.

Trenutno je odstranjevanje dlak s sladkorno pasto najbolj iskana metoda za odstranjevanja dlak. Tretma je primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo, ker ne pride do pokanja kapilar in nastanka rdečih izpuščajev, kar se pogosto zgodi pri klasičnem odstranjevanju dlak v smeri rasti. Poleg tega je odstranjevanje dlak s sladkorno pasto manj boleče od klasične metode z voskom.

Za uporabo sladkorne paste, ki je sestavljena le iz naravnih sestavin in ne povzroča alergijske reakcije in rdečice na koži, so lahko dlake pri izvedbi tretmaja dolge tudi 2 mm.

Nanos sladkorne paste v nasprotni smeri rasti dlak in odstranjevanje v smeri rasti dlak je tehnika, ki dolgoročno preprečuje vraščanje dlak, vnetje kože na mestu odstranjevanja in rdečico.

Na ta način odstranjene dlake se pojavljajo v manjšem številu, in so praviloma stanjšane po 4 do 6 tednih. Pri dolgotrajni depilaciji lasni mešiček in korenina dlake sčasoma postaneta bolj šibka.

Gre za odlično metodo, ki odstrani 90% dlak skupaj s korenino, medtem ko je ta odstotek pri klasični depilaciji z voskom precej manjši, le 50%. Vsi naši izdelki za odstranjevanje dlačic med drugim vsebujejo tudi encim PAPAIN, ki dodatno upočasni rast dlak.

Obiščite nas in se prepričajte v našo strokovnost!